Kolofon/ Bagsiden

 

Syng Julen Lang ©

Booket 2014    E-bog    Print Selv Hæfte
Forfatter/Design
© Niels Larsen
Layout/
Forside/
Korrekturlæsning:
Niels Larsen
Udgiver:
Niels Larsen 2014 /2015
Produktion og udgiver:
Larsen MultiMedia 2016/ 2017/ 2018/ 2019/ 2020

Tak til forlaget Scandinavia,som lader mig benytte deres oversættelse af juleevangeliet fra Bibelen på hverdagsdansk.

Kopiering ud over licensen er forbudt.

Benyttelse af andres arbejder i værket
Alle materialer benyttes med copyright fra danske og internationale kunstnere.

Der er fra udgivers side gjort alt for at indhente tilladelse til at benytte sangene, melodier og illustrationer i denne sangbog. Skulle det ikke være lykkedes os at kontakte den rigtige rettighedshaver til en tekst, melodi eller illustration, således at ophavsretten er blevet krænket, er det sket utilsigtet.

Ansvarlig for indholdet af denne hjemmeside er:
Larsen MultiMedia

8200 Århus N
e-mail: larsenmultimedia {at} hotmail.com
(udskift {at} med @)

Informationen på dette website stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Larsen Multimedia er derfor ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre skader, der skulle være opstået ved adgang til eller brug af indhold fra dette website.

Ophavsret
Ophavsretten til websitet og rettighederne til dets indhold og design tilhører Larsen Multimedia. Du har lov at foretage begrænset citat fra website, dog med angivelse af link til sitet. Dog må du gerne citere eller indlejre dele af sitet, hvis det sker for at promovere Syng Julen Lang. Hvis du vil bruge længere dele af teksterne, bedes du kontakte mig via den anførte mail.

Links til andre hjemmesider
Min hjemmeside indeholder links til andre internetsider. Som besøgende på min hjemmeside skal du være opmærksom på, at jeg ikke er ansvarlig for andre hjemmesiders sikkerhedspolitik. Jeg benytter udelukkende links som en service til læserne, og henvisningen til et andet website indebærer ikke, at jeg tilslutter mig den pågældende hjemmesides indhold.